Proteolytické enzýmy poskytujú široké spektrum vegetariánskych proteolytických enzýmov, ktoré podporujú svaly, kĺby, a celkové zdravie.
Čo sú proteolytické enzýmy?
- poskytujú široké spektrum vegetariánskych proteolytických enzýmov, ktoré podporujú trávenie, svaly, kĺby a celkové zdravie *
- pomáhajú telu pri trávení a konvertujú proteíny na aminokyseliny, ktoré tvoria ich zložky
- enzýmy sú potrebné na uľahčenie chemických reakcií v tele
- boli pridané neproteázy, hubové amylázy a lipáza na uľahčenie trávenia širokej škály potravín
- bezlepkový produkt
* Proteolytické enzýmy pomáhajú telu pri trávení. Konvertujú proteíny na aminokyseliny, ktoré tvoria. Enzýmy sú potrebné na uľahčenie mnohých rôznych chemických reakcií v tele. Doplnenie proteolytických enzýmov zvyšuje mnohé metabolické funkcie vykonávané endogénne produkovanými enzýmami.
Ako to funguje?
Proteolytické enzýmy sú širokopásmová vysoko kvalitná proteolytická enzýmová formulácia, ktorá zahŕňa rôzne rastlinné, bakteriálne a hubové proteázy. Cieľom bolo vytvoriť zmes, ktorá bude pracovať na rôznych úrovniach pH, aby podporila enzymatické potreby tela. Udržanie optimálnej enzymatickej funkcie je kľúčovým faktorom pri podpore zdravia a wellness.
Proteázy - typy enzýmov, ktorých katalytickou funkciou je hydrolyzovať (zlomiť) proteínové väzby. Proteázy sa líšia svojou schopnosťou hydrolyzovať rôzne peptidové väzby. Bakteriálne proteázy sú vo všeobecnosti optimálne aktívne v alkalických podmienkach, hubové proteázy sú v kyslejších podmienkach a neutrálne proteázy (z baktérií) sú aktívne pri neutrálnom pH.
Bromelain - je rodina proteolytických enzýmov odvodených od ananásovej rastliny. Bromelaín má celý rad fyziologických mechanizmov, prostredníctvom ktorých pôsobí.
Papain - proteolytický enzým odvodený z nezrelej papáje. Tradične používaný v kombinácii s bromelaínom.
Serratiopeptidáza - Tento proteolytický enzým sa ukázal ako silnejší ako proteolytické enzýmy produkované v pankrease, chymotrypsín a trypsín. Hubová amyláza - enzým odvodený od huby Aspergillus oryza. Odbúrava sacharidy, ako je škrob, a glykogén.
Lipáza - hlavný enzým zodpovedný za rozpad tukov. Lipázy hydrolyzujú triglyceridy (tuky) do molekúl ich zložiek mastných kyselín a glycerolu Serratiopeptidáza - tento proteolytický enzým sa ukázal ako silnejší ako proteolytické enzýmy produkované v pankrease, chymotrypsín a trypsín.
Hubová amyláza - enzým odvodený od huby Aspergillus oryza. Odbúrava sacharidy, ako je škrob, a glykogén.
Hmotnosť produktu: 0.15kg